четверг, 22 мая 2014 г.

Фотосемінар Малгожати Пьоро «Емоції» (31.05-1.06, Львів)

Львівські домініканці запрошують фотоаматорів взяти участь у черговій зустрічі групи «СВІТЛО-чутливі»! Призначено для тих, хто хоче навчитися бачити більше й робити кращі знімки. Завершенням циклу занять буде спільний виїзд учасників на вихідні в мальовничий куточок України.

Заняття відбуватимуться 31 травня–1 червня, початок о 10-й ранку. В суботу: з 10 до 13 години – теоретична частина, знайомство з творчістю видатних фотографів світу; з 13 до 15 години – пленер у Львові. В неділю – з 10 до 13 години: обговорення виконаних завдань під час пленеру і домашніх завдань, поради і побажання.

Взяти участь можуть також ті, хто не був на попередніх фотосемінарах краківського фотографа Малгожати Пьоро. Виклад ведеться польською мовою з можливим перекладом (за необхідності), спілкування учасників – польською, українською, російською.

З собою треба мати фотоапарат (не обовʼязково дзеркалку!), блокнот, ручку, виконане домашнє завдання (для тих, хто був на попередньому занятті) або (за бажанням) роздрукованих 10х15 своїх 10 найкращих фотографій (для тих, хто прийде вперше).


На четвертому фотосемінарі «Емоції» ми дізнаємось:
  • як затримати емоції в кадрі?
  • портрет і емоції по обидві сторони фотоапарата!
  • найважливіші риси фоторепортажу
  • ігри з уявою – слово/образ і пари фотографічні
  • як будувати триптих та історії з пʼяти фотографій
  • поляроїдна фотографія
  • ігри у фотокоучінг – відкрий свій творчий потенціал
  • бонус: прогулянка в Стрійському парку у Львові J


Про автора фотосемінару:

Малгожата Пьоро (Małgorzata Pióro) – фотограф, соціолог, педагог, арттерапевт. Випускниця Європейської Академії Фотографії. Співавторка фототренінгу «Пригода з Фотографією» («Przygoda z Fotografią»). Викладає фотокоучінг в післядипломному навчанні з арттерапії в Лодзі і в Кракові. Проводить авторські пленерові фотосемінари «Мистецтво Бачення» в Лондоні, Дубліні і Львові. Проводить тренінги, заняття, виїзди для молоді та дорослих в рамках проектів ЄС. Співзасновник креативного інтернет–порталу Fotomargines.

Фотосемінар відбудеться за адресою: Львів, вул. Кривоноса, 3-б, кв. 21.
Вартість участі: 150 грн.
Кількість місць обмежена. Попередня реєстрація за e-mail-адресою lviv@dominic.ua обовʼязкова!

Комментариев нет:

Отправить комментарий